Të gjitha postimet

June 6, 2019

Audiencat e publikuesve po konsumojnë gjithmonë e më shumë kontent nga celularët. Adapto faqen në bazë të kritereve të Infinite Feed.

June 5, 2019

Ke hapur një biznes të ri? Po mendon të zgjerosh biznesin? Do lançosh një produkt? Për të pasur sukses të duhet një plan solid marketingu. 4 hapa për të planifikuar buxhetin.

June 5, 2019

Çdokush e vlerëson një “Faleminderit”. Kjo është e vërtetë në biznes, në marrëdhënie personale dhe në fushatat marketing. Përmirëso faqen e falenderimit për të forcuar marrëdhëniet me konsumatorët.

June 5, 2019

Je influencues, blogger apo marketier i afiliuar që merr komision për çdo shitje? 2 faktorët më të rëndësishëm të suksesit dhe 5 llojet më të mira të kontentit.

June 3, 2019

Teksa punon me prezantimin tënd, a pyet veten sa të tjerë bëjnë këtë apo atë gjë? 15 pyetjet (e përgjigjet) më interesante rreth prezantimeve.

June 3, 2019

Fuqia shpenzuese e millennials në vitin 2019 është $3.4 miliard, zbulo si mund ti përfshish në marketingun tënd me reklamat native.

June 3, 2019

Faktorët kritikë për fitimin e konsumatorëve: Cilat nga këto strategji duhet të implementosh për të rritur biznesin tënd?

June 1, 2019

Nëse strategjitë e tua për fitimin e konsumatorëve nuk po performojnë mirë, është koha për të rimenduar qasjen. 7 strategji të reja për të rifreskuar marketingun.

May 30, 2019

Angazhimi i audiencës është një prioritet i përhershëm për publikuesit, por kërkimet e fundit tregojnë si gjenerata e re po e ndikon atë.

May 29, 2019

Duke gjeneruar $38 për çdo $1, email-i renditet ndër kanalet më të mirë për ROI. Mëso si të ndërtosh marketing efektiv B2B me email.

Provo Platformën