Të gjitha postimet

March 11, 2020

Ndërsa jemi në tre muajt e parë të vitit, ne menduam që do të ishte një ide e shkëlqyer për të ndarë statistikat më të rëndësishme të mediave sociale për vitin 2020.

March 9, 2020

Në vitin 2020, ekipi i shitjeve të brendshme dhe ekipi i shitjeve telefonike janë më shumë se një komponent i këndshëm për një strategji shitjesh.

March 6, 2020

Të bësh ekipin e marketingut të bjerë dakord në një pikë me ekipin e shitjeve dhe anasjelltas është një gjë.

March 4, 2020

Mikro-influencerat janë njerëz me më pak se 1 milionë ndjekës online, të cilët, në fakt, mund të jenë influencuesit e vërtetë për të rritur popullaritetin e brandit, produkteve apo shërbimeve tuaja.

March 2, 2020

Opinionet e klientëve tuaj janë me rëndësi – ato të tregojnë se çfarë pëlqehet më shumë nga biznesi juaj, si dhe cilat janë fushat në të cilat duhet të përmirësoheni.

February 28, 2020

Edhe nëse bëhet fjalë për një sajt të rrjeteve sociale, edhe nëse bëhet fjalë për review-të e produkteve të një platforme që shet produkte, sasia dhe cilësia e review-ve online është dëshmuar se ka një impakt të rëndësishëm në momentin që klientët marrin vendimin për të blerë ose jo një produkt

February 27, 2020

Reviews, ose komentet e lëna nga klientët për “shijen” që i ka lënë biznesi suaj, janë ingredienti kryesor i suksesit për një biznes online.

February 26, 2020

Me siguri që nëse jeni një profesionist, e keni një account në LinkedIn, por, a e dini se të dhënat demokrafike të uebsajt-it të LinkedIn-it mund të përdoren si një mjet marketingu për biznesin tuaj?

February 25, 2020

Bota e teknologjisë së informacionit është tejet konkuruese, veçanërisht për kompanitë që merren me zhvillimin e programeve kompjuterike. Këto të fundit po përballen me një sërë sfidash kudo nëpër botë.

February 22, 2020

Për bizneset e vogla dhe të mesme, përdorimi i influencer-ave në rrjetet sociale është edne një fushë e re e marketingut, e cila ka nevojë për eksplorim.

Provo Platformën