Të gjitha postimet

May 25, 2019

E-A-T është një nga 3 faktorët më të rëndësishëm për cilësinë e një faqeje online sipas Google.

May 24, 2019

Kushton 5 herë më shumë për të fituar një konsumator të ri sesa për të mbajtur një ekzistues. Mënyrat për të ndërtuar marrëdhënie me klientin

May 24, 2019

Si diferencojnë marketingu i faqes web vs. aplikacionit mobile? Zbulo strategjitë më optimale për secilën

May 22, 2019

Segmentimi i audiencës përfshin gjetjen, studimin, analizimin dhe grupimin e të dhënave së bashku në mënyrë që të optimizohen fushatat e marketingut.

Provo Platformën