Të gjitha postimet

May 28, 2019

Këshilla praktike për të dhënë një prezantim që do mbahet mend gjatë.

May 27, 2019

Këshilla për kompanitë duan të kthejnë të dhënat e tyre në kontent, strategjia fitimprurëse e përdorimit të kontentit për brand awareness.

May 26, 2019

Kthimi i të dhënave të brendshme në kontent, shembujt më të mirë të strategji së fitimprurëse për të rritur ndërgjegjësimin ndaj markës (brand awareness)

May 25, 2019

E-A-T është një nga 3 faktorët më të rëndësishëm për cilësinë e një faqeje online sipas Google.

May 24, 2019

Kushton 5 herë më shumë për të fituar një konsumator të ri sesa për të mbajtur një ekzistues. Mënyrat për të ndërtuar marrëdhënie me klientin

May 24, 2019

Si diferencojnë marketingu i faqes web vs. aplikacionit mobile? Zbulo strategjitë më optimale për secilën

May 22, 2019

Segmentimi i audiencës përfshin gjetjen, studimin, analizimin dhe grupimin e të dhënave së bashku në mënyrë që të optimizohen fushatat e marketingut.

Provo Platformën