Mbahet seminari i parë mbi reklamat native në Shqipëri

Ditën e djeshme datë 21 nëntor u mbajt seminari i parë preznatues i platformës Boost Discovery pranë ambienteve të Fondacionit Ivanaj me temë: Si të bëni reklama native për biznesin/organizatën tuaj.

Një aktivitet i hapur dhe falas që mirëpriti mbi 200 të ftuar dhe të interesuar për të mësuar më shumë mbi reklamat native, avantazhet dhe si mund të krijohen ato.

CEO i kompanisë Boost, Z.Ingrid Shyti prezantoi për të pranishmit platformën e parë dhe të vetme në Shqipëri për reklamat native, Boost Discovery. Ai foli për sfidat që u hasën gjatë 2 viteve pune të vazhdueshme për të sjellë një platformë unike dhe të mirëfilltë reklamimi për publikun shqiptarë.

Në këtë prezantim nuk u lanë pa u përmendur disa nga të rejat më të fundit që do të lancohen së shpejti në platformë si dhe planet afatshkurtra për ta shtrirë këtë platformë edhe jashtë kufijve të Shqipërisë.

Z.Ingrid Shyti gjatë prezantimit të aktivitetit.

Në pjesën e dytë të prezantimit ju kushtua vëmendje e veçantë pyetjeve të shumta të të pranishmëve për të mësuar më shumë mbi realizimin, funksionimin dhe avantazhet e reklamave native.

Ky seminar ishte një pikënisje e shumë aktiviteteve të tjera që kompania Boost pritet te realizojë për të prezantuar edhe më gjërë platformën e saj.

Ju mirëpresim në aktivitete të tjera!

Video nga aktiviteti

December 6, 2019

Bazuar në trendet e marketingut dixhital për vitin 2020, ja 6 pika se si mund të përmirësoni marketingun tuaj në muajt në vazhdim:

June 2, 2020

Ju keni punuar shumë për të ndërtuar një faqe prezantuese tërheqëse, funksionale, të shpejtë në navigim dhe me CTA të qarta. Tani është koha për të drejtuar aty trafik.

May 22, 2020

Më poshtë do të gjeni një listë me shtatë pika “evergreen” të cilat do tju ndihmojnë të krijoni më lehtë një përmbajtje të suksesshme.

May 6, 2020

Me përhapjen e pandemisë, ekonomia globale po njeh rënie çdo ditë e më shumë, duke çuar miliona biznese në një krizë të thellë.

May 4, 2020

Në këtë artikull, ne eksplorojmë shkencën që qëndron pas marketingut emocional dhe shikojmë shembujt kryesorë të markave që përdorin emocionin për të përcjellë një mesazh.

April 29, 2020

Në këtë artikull ne kemi veçuar 7 praktika për tju ndihmuar të rrisni audencën tuaj potenciale dhe të zotëroni suksesin e plotë të markës tuaj në fushën e ”shëndetit dhe mirëqenies” .

April 25, 2020

Më poshtë po rëndisim 6 këshilla të rëndësishme se si të rrisni angazhimin kur reklamoni me anë të rekamave native në Boost Discovery.

April 20, 2020

Reklamat native ofrojnë jo vetëm opsione por edhe mundësi të jeni krijues dhe paraqisni produktin tuaj në formën më të mirë.

April 13, 2020

Kohët janë të vështira – të paktën krahasuar me deri përpara shpërthimit të pandemisë së koronavirusit.

April 10, 2020

Të gjithë përdoruesit e telefonave smart dhe rrjeteve sociale janë të familjarizuar me “stories”.

April 8, 2020

Të tilla kohëra shërbejnë për të na rikujtuar se gjithçka mund të ndryshojë me një kërcitje gishtash.