Si mund të rrisni biznesin tuaj me platformën Boost Discovery?

E vetmja platformë online që ofron shërbimin e reklamave native në Shqipëri, Boost Discovery është një nga risitë më të mëdha të marketingut dixhital. Kur një mesazh vjen nga një burim i sigurtë, ne e besojmë atë. Në bashkëpunim me disa nga mediat më prestigjoze online, platforma ofron reklamim në mënyrë tepër tërheqëse, pa cënuar përcjelljen e mesazhit te mijëra veta apo integritetin e medias.

Funksionalitetet e platformës

Platforma Boost Discovery ofron funksionalitete të shumta. Mund të krijoni reklama me imazhe ose me video dhe të përcaktoni:

  • buxhetin që ju përshtatet
  • uebsitet ku dëshironi të shfaqet reklama juaj
  • ditët dhe oraret
  • shpeshtësinë e shfaqjes për çdo vizitor
  • dhe më e rëndësishmja, ju mund të vendosni vetë koston për klikim.

Suksesi i reklamave native

Vëmendja e vizitorëve online është më e limituar se kurrë dhe lufta për këtë vëmendje më e fortë se kurrë. Në botë reklamat native përdoren prej kohësh dhe janë tepër fitimprurëse për të gjitha palët e përfshira. Buxheti që kompanitë kanë shpenzuar për Native Ads është rritur me 600% nga viti 2014 në 2016¹. Suksesi i reklamave native vjen nga natyra e tyre aspak ndërhyrëse apo bezdisëse. Kur lexohet një reklamë native e cilësisë së lartë, konsumatorit i rritet niveli i besimit te kompania.

platforma boost discovery
I shfaqur si pjesë e medias, është e garantuar që mesazhit tuaj do i kushtohet vëmendja e duhur
dhe do tërheqë vizitorë të cilët duan të dinë më shumë.

Targetimi i audiencës

Ky funksionalitet gjithashtu ndihmon në suksesin që reklamat native dhe platforma Boost Discovery ofrojnë. Targetimi i audiencës kryhet në tre mënyra kryesore bazuar në:

  1. Vetë audiencën që media ka
  2. Preferencat dhe pëlqimet e vizitorit
  3. Interesin që do shfaqë audienca për përmbajtjen e mesazhit tuaj.

Gjithashtu, Boost Discovery përdor algoritmat e Inteligjencës Artificiale dhe “Machine Learning” për të optimizuar performancën e reklamimit.

Ne jemi rrjeti online më i madh në vend i reklamimit nativ, i pari dhe i vetmi i llojit të tij në Shqipëri. Na kontaktoni nëse dëshironi të merrni një plan të personalizuar marketingu nativ për biznesin tuaj.

March 24, 2020

Me 86% të klientëve të gatshëm për të paguar ekstra për të kaluar një eksperiencë cilësore (si klient), bizneset sot po përballen me një zgjedhje.

March 19, 2020

Përveç adoptimit të softuerit të “easy to use CRM”, a jeni në dijeni të vështirësive që kalon ekipi juaj i shitjeve?

March 13, 2020

Në çdo koorporatë, biznese të mëdha apo të vogla, struktura e ekipit të shitjes është i rëndësishëm si formohet dhe organizimi i punës mes pjestarëve të ekipit. Nëse deri më tani, struktura e grupit që kompania juaj ka përdorur ka ecur për mrekulli por ditët e fundit shitjet kanë filluar të kenë rënie, atëhere është […]

March 11, 2020

Ndërsa jemi në tre muajt e parë të vitit, ne menduam që do të ishte një ide e shkëlqyer për të ndarë statistikat më të rëndësishme të mediave sociale për vitin 2020.

February 22, 2020

Për bizneset e vogla dhe të mesme, përdorimi i influencer-ave në rrjetet sociale është edne një fushë e re e marketingut, e cila ka nevojë për eksplorim.

February 21, 2020

Njerëzit blejnë nga njerëz që njohin, pëlqejnë dhe besojnë. Por, në epokën dixhitale, të pasurit shumë informacion online do të thotë se ne mund të arrijmë shumë gjëra bazuar në iniciativën tonë për të investiguar për informacion përpara se të takojmë dikë, të investojmë te ai apo t’i besojmë.

February 5, 2020

Përcakto çdo fazë të “gypit” dhe departamentin përgjegjës Përgatit materiale dhe oferta specifike, në bazë të statusit aktual të Lead-it Mos u demotivoni nga Lead-et e refuzuara. Rivlerësoni arsyet dhe përdorini si një mundësi për t’u përmirësuar Kujdes me Lead-et “premtuese”! Koha e kthimit është e rëndësishme Për organizatat B2C dhe B2B, procesi i gjenerimit […]

February 4, 2020

Boost Discovery ju mundëson të gjithë bizneseve në Shqipëri të reklamojnë një larmishmëri të gjerë produktesh dhe shërbimesh në të gjithë rrjetin tonë të reklamimit

January 23, 2020

Në këtë artikull ne do t’ju japim 8 këshilla për marketingun e kontentit B2C, për të gjitha ato biznese të vogla që dëshirojnë të përmirësojnë strategjitë e tyre të marketingut dhe të fitojnë më shumë konsumatorë.

October 5, 2019

Pavarësisht trendeve, disa forma reklamimi janë të konsoliduara në treg dhe nuk zhgënjejnë asnjëherë. Mësoni për 5 prej tyre.